Föreläsning - Låt din hjärna blomma

Lyssna

2 maj bjuder Vännäs kommun in föräldrar i förskola och grundskola till föreläsningen Låt din hjärna blomma. Föreläsare är Ulrika Ahlqvist.

Tid: kl. 19.00-21.00 
Plats: Biosalongen Medborgarhuset

Om föreläsningen

Den sitter mellan dina öron. Ett drygt kilo med över 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen – dina drömmar och idéer. Den är du.

Ulrika Ahlqvist håller en inspirerande föreläsning om hjärnan, byggd på aktuell och banbrytande hjärnforskning. Ulrika har paketerat komplicerad kunskap till en energifylld föreläsning där humor och aha-upplevelser går hand i hand. Allt med avstamp i tankeväckande vetenskapligt arbete.

Med tio goda vanor visar de hur ni bäst går framåt, en unik föreläsning som fokuserar på hjärnhälsan. Den tar även med din hjärna på en oväntad omloppsbana utanför boxen. Häng med, bryt gamla mönster och skapa en ny mental infrastruktur som främjar organisationens kreativitet, arbetsglädje och skapar långsiktig lönsamhet.

Vi vet att det är illa med hjärnstress. Att det är klurigt med hjärnkemi. Men det är enkelt med hjärnhälsa om du bara vet hur man gör. .

Välkommen till hjärnåldern!

Vid ev frågor kontakta:
Catarina Jakobsson
Tel: 070-643 07 99