Finalhelg för Vännäs kulturyra

Lyssna

I år fyller Vännäs bibliotek 100 år och Musikskolan 50 år, det vill vi fira! Under hösten har du kunnat njuta av extra många arrangemang i regi av Musikskolan eller biblioteken. Nu laddar vi för finalhelgen med teater, konsert och jubileumsmiddag.

Här har du programmet för kulturyrans finalhelg!

Fredag 17 november, Soppteater – Dags för besiktning

Tid och plats: kl. 18.00 Vännäs bibliotek, kulturtorget
Bilar besiktar vi en gång om år, men när besiktar vi oss själva? När det redan är för sent? Solja Krapu och Ingela Wall lägger ihop sina texter och mikrofoner. Med ord, röst och värme belyser de ångest, grannsamverkan, semesterdagslängtan, och den perfekta handväskan.

Soppa, kaffe med kaka och teater 150 kronor. Köp biljett på Vännäs bibliotek. anmäl ditt deltagande gärna senast onsdag 15 november på grund av maten.

Lördag 18 november, Barnteater – Älskade familj

Tid och plats: kl. 10.30 Vännäs bibliotek, lilla salongen
En normkreativ föreställning där Karin Larsson från Ögonblicksteatern leker med olika familjekonstellationer. Vad är egentligen en familj? En människa och fem hundar, eller två mammor, två pappor, och en skäggig brorsa eller en familj som enbart består av en person? Från 4 år, längd ca 35 minuter. Gratis biljetter finns att hämta på Vännäs bibliotek en vecka i förväg.

Barnpyssel med pedagogerna från Västerbottens museum, fotografering i gamla kläder, tävlingar för barn och vuxna, servering, ballonger och godis!

Lördag 18 november, Jubileumskonsert med nya och gamla elever från Musikskolan

Tid och plats: kl. 14.00 och kl. 16.00 på Medborgarhuset i Vännäs
 Medverkar gör även: Carolina Miskovsky, Pontus Wonkavaara, Annelie Vigren Band, Bluegrass Connection och Electric Haze.

Biljetter finns att köpa på Vännäs bibliotek från och med måndag 6 november. Biljettpris 50 kr OBS! Förköp.

Lördag 18 november, Jubileumsmiddag och musik

Tid och plats: kl. 18.00 på Hotel Vännäs
Kom och fira med god mat och levande musik! Trerätters middag. Köp biljetter på Vännäs bibliotek senast onsdag 15 november. Biljettpris: 300 kr.