5 oktober 2021 kl. 08.30-12.00

Mat(ch)making med MatSam

Ta chansen att vara med på MatSams matchningsdag den 5 oktober. Vi hjälper dig som har restaurang, kafé, butik eller är förädlare att möta primärproducenter, och dig som är producent att få träffa en butik eller restaurang, ett kafé eller kanske någon som vill förädla din råvara!

När anmälningarna har kommit in och vi ser vilka som vill möta varandra så kommer ett schema för dagen med länk till just ert digitala möte.

Målet med hela aktiviteten är att fler som arbetar med lokal mat ska få chans lära känna varandra. På sikt hoppas vi att det ska bidra till ökade volymer av lokalt producerad mat och bättre lönsamhet i alla led.

Läs mer och anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Människor ute i trädgården
Jordbruksfonden