13 juni 2022 till 31 augusti 2022 kl. 00.00-00.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Orienteringskontroll

Delta i Naturpasset i sommar!

Mellan den 13 juni och 30 september anordnar Vännäs kommun och Vännäs Orienteringsklubb aktiviteten Naturpasset. Häng med ut i tätort och skogsmiljö och hitta orienteringskontroller helt i din egen takt, i vilken ordning du vill.

Aktiviteten är öppen för alla åldrar. Du behöver inga förkunskaper och till flera av kontrollerna kan du ta dig till exempel till fots eller med cykel.

Tävlingskit

För att delta behöver du först hämta ett tävlingskit. Kitten är helt kostnadsfria och i det hittar du startkort och fyra kartor över olika områden i Vännäs och Vännäsby där du kan leta kontroller.

Tävlingskit finns att hämta på:

  • Returcentrum
  • Medborgarhuset
  • Vännäs bad och camping
  • Vännäs bibliotek
  • Vännäsby bibliotek
  • ICA Vännäs

Skicka in dit startkort och tävla om fina priser

Du som vill, kan lämna in ditt startkort till Vännäs kommun för att vara med i en utlottning av lokala priser. Vi lottar ut 30 biobiljetter och tre presentkort på 300 kr hos Vännäshandlarna bland dem som har plockat minst 30 av de 50 kontrollerna. Bland dem som plockar 35 kontroller eller fler lottar vi ut ett presentkort på 1 000 kr hos Vännäshandlarna.

OBS! Kontroll nr 25 har vi behövt stryka. Därför finns den inte att hitta.

Ditt startkort ska vara Vännäs kommun tillhanda senast den 31 augusti om du vill tävla (även om kontrollerna finns ute att fortsätta nyttja på eget bevåg fram till 30 september).

Skicka startkortet till:
Vännäs kommun, medborgarhuset
Östra järnvägsgatan 1
911 81 Vännäs
Märk kuvertet med "Naturpasset".

Mer information hittar du i ditt tävlingskit!