16 september 2022 kl. 08.00-09.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Frukost

Digital näringslivsfrukost i samverkan! Tema: Mål, strategi och ledarskap

Varför är ett lokalt positivt företagsklimat viktigt? Vad avgör ett bra företagsklimat? Hur skapar vi bättre förutsättningar för nöjda företagare, nya arbetstillfällen, kompetensattraktion och ökade skatteintäkter i våra kommuner?

Lyssna till Mats Andersson från Svenskt Näringsliv om sina erfarenheter och tips för hur man förbättrar näringlivsklimatet i en kommun. Möt Gustaf Axelsson om Lyckseles framgångsresa från plats 266 för fyra år sedan till plats 95 av 290 år 2021 i Svenskt Näringslivs ranking över kommunernas företagsklimat. Missa inte denna morgon!

Tid: Fredag 16 september, 2022 kl.08.00-09.00.

Varmt välkommen till en stimulerande näringslivsfrukost!
Projektgruppen för Näringsliv i samverkan 6.0

Logotyper för Region Västerbotten samt EU logotyp för projekt genom regionala utvecklingsfonden

Kranskommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Vindeln samt Vännäs tar nu initiativet, genom projektet Näringsliv i samverkan 6.0, till en serie digitala Näringslivsfrukostar med aktuella och intressanta ämnen för att stimulera tillväxt i kommunernas näringsliv. Vi riktar oss till alla som har intresse av näringslivsfrågor. Sändningen kommer att spelas in och läggas upp på projektets hemsida: