21 juni 2023 till 20 september 2023 kl. 00.00-00.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Orienteringskontroll

Delta i Naturpasset sommaren 2023

Mellan den 21 juni och 30 september anordnar Vännäs kommun och Vännäs Orienteringsklubb aktiviteten Naturpasset. Häng med ut i tätort och skogsmiljö och hitta orienteringskontroller helt i din egen takt, i vilken ordning du vill.

Aktiviteten är öppen för alla åldrar och du behöver inga förkunskaper.

Hämta tävlingskit

För att delta behöver du först hämta ett tävlingskit. Kitten är helt kostnadsfria och i det hittar du startkort och fyra kartor över olika områden i Vännäs och Vännäsby där du kan leta kontroller.

Tävlingskit finns att hämta på:

Nytt för i år - cykelkartor

För att ta oss ut i nya miljöer till skillnad från föregående år, har två av kartorna fått namnet "cykelkarta". Detta innebär att det är längre avstånd mellan kontrollerna och de är tillgängliga med till exempel cykel.


Skicka in dit startkort och tävla om fina priser

Du som vill, kan lämna in ditt startkort till Vännäs kommun för att vara med i en utlottning av lokala priser. Vi lottar ut 30 biobiljetter och tre presentkort på 300 kr hos Vännäshandlarna bland dem som har plockat minst 30 av de 50 kontrollerna. Bland dem som plockar 35 kontroller eller fler lottar vi ut ett presentkort på 1 000 kr hos Vännäshandlarna.

Ditt startkort ska vara Vännäs kommun tillhanda senast den 31 augusti om du vill tävla (även om kontrollerna finns ute att fortsätta nyttja på eget bevåg fram till 30 september).

Skicka startkortet till:

Vännäs kommun, medborgarhuset
Östra järnvägsgatan 1
911 81 Vännäs
Märk kuvertet med "Naturpasset".

Mer information hittar du i ditt tävlingskit!