26 september 2023 kl. 19.00-20.00

Herman Geijer

Zombieöverlevnadsexperten och författaren Herman Geijer. Foto: Jan-Åke Eriksson.

Webbföreläsning - Så överlever du zombieapokalypsen

Hur överlever du i naturen om zombies tar över? Vad händer om samhällsfunktionerna slutar fungera? Välkommen till en prepper-föreläsning med zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer.

Som en del av Beredskapsveckan kommer föreläsaren, författaren och folkbildaren Herman Geijer till Västerbottens län och berättar om:

  • hur du överlever en oväntad katastrofsituation och
  • hur du bäst förbereder dig.

Herman Geijer är Sveriges främsta zombieöverlevnadsexpert och har sedan 2011 haft studiecirklar, föreläst samt skrivit om zombier, katastrofer, krisbeteenden och överlevnad. 2014 kom hans bok ”Zombieöverlevnad – din guide till apokalypsen” ut.

Föreläsningen riktar sig till alla intresserade och går att se live i Skellefteå och Umeå samt på webben. Länk till sändningen kommer inom kort!

Webbsändning 26 september

Webbsändningen av föreläsningen visas här på webben, med start tisdag 26 september klockan 19.00.

Tillfällen på plats i länet

Måndag 25 september

Tid: 18–19
Plats: Skellefteå, Sara Kulturhus, Västerbottensrummet
Ingen föranmälan krävs.

Tisdag 26 september

Tid: 19–20
Plats: Umeå, Umeå Folkets Hus.
Ingen föranmälan krävs.

Om beredskapsveckan

25 september till 1 oktober infaller den nationella Beredskapsveckan. Beredskapsveckan (tidigare Krisberedskapsveckan) är en årlig informationsinsats som ska öka människors motståndskraft inför kriser och krig. Beredskapsveckan, som samordnas av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), är en del av arbetet med att stärka Sveriges krisberedskap och totalförsvar.

Temat för i år är Öva!