6 december 2023 kl. 18.30-20.00

Person som går efter Vännforsleden.

Digital träff: Landsbygdsutveckling tillsammans med Arkitekthögskolan

Vill din förening utveckla Vännäs landsbygder tillsammans med Arkitekthögskolan i Umeå? Vännäs kommun och Arkitekthögskolan i Umeå vill komma i kontakt med föreningar på Vännäs landsbygder som vill samverka i ett 3-årigt projekt med fokus på utveckling, kreativitet, skapande och arkitektur på landsbygden.

Vi vill koppla ihop människor i olika åldrar som med sina idéer, färdigheter och landsbygds-sisu vill utveckla sin plats på landsbygden och det lokala föreningslivet tillsammans med oss. Låter det intressant? Ta med dig dina frågor och idéer och träffa oss på ett digitalt möte!

Fokus i projektet är landsbygderna utanför Vännäsby och Vännäs tätorter. Vi hoppas på föreningslivets synpunkter och medverkan innan vi skickar in en ansökan om projektstöd från Leader Idériket Umeåregionen 2030, i slutet av januari 2024.

Digital träff

Tid: Onsdag 6 december kl. 18.30-20.00

Plats: Mötet är digitalt.

Anmälan: Anmälan skickas till Annika Nordenstam via mejl senast 5 december. Efter anmälan kommer du få en länk till mötet.

Skicka din anmälan till Annika

Läs mer på ideriket2030.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor?

För frågor och mer information kontakta:

James B Brown

Arkitekthögskolan i Umeå.

Skicka e-post till James

Varmt välkomna!