11 december 2023 kl. 18.30-19.15  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

En familj som går genom skogen tillsammans med en liten hund

Digital föreläsning - Bli bättre på att locka besökare!

Välkommen till en digital föreläsning med naturturismentreprenören Marcus Eldh. Vi vill att fler turister ska upptäcka vår region, men hur ska vi locka dem att komma just hit?

Under en inspirerande föreläsning kommer Marcus att dela med sig av hur andra har lyckats med att locka fler besökare på ett sätt som är så enkelt att vem som helst skulle kunna göra samma sak. Man reser för att man vill uppleva, vara tillsammans och få nya insikter. Vilka upplevelser kan du erbjuda? Och vilka målgrupper kan du locka?

Marcus tar upp konkreta exempel på hur du kan skapa nya aktiviteter och reseanledningar som är unika, som sticker ut och som verkligen säljer!

Efter föreläsningen kommer du att förstå vad som krävs för att en kund ska vilja komma till dig. Marcus Eldh har mer än 20 års erfarenhet av turism, inte minst i sitt eget företag WildSweden som erbjuder äventyrsresor i Sverige för besökare från hela världen. Nu kommer han till oss digitalt för att dela med sig av sina erfarenheter, framgångsfaktorer och många av de misstag han gjort under sin resa.

Anmälan

Anmäl dig senast den 7 December. Föreläsningen är kostnadsfri.

Anmäl dig till föreläsningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tid: Måndag 11 December kl.18.30-19.15

Plats: Digital föreläsning, länk till mötet skickas ut till alla anmälda veckan innan. 

Föreläsningen arrangeras av kommunerna Vännäs, Vindeln, Bjurholm, Robertsfors och Nordmaling i samverkan.