16 maj 2024 kl. 07.30-09.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Familj som fikar i Middagsberget

Frukostträff: Välkommen till lanseringen av Vännäs nya Platsvarumärke

Nu är det äntligen dags för lanseringen av Vännäs nya platsvarumärke som ska hjälpa oss att synnliggöra Vännäs bättre mot nya invånare, medarbetare, besökare och företag.

Under 2023 och 2024 har vi jobbat med att ta fram det bästa med Vännäs. Totalt har ca 1000 personer involverats i arbetet genom både enkäter och workshops, däribland både barn, ungdomar, politiker, näringsliv och medborgare. Tillsammans har vi tagit fram vad platsen Vännäs står får och format det till ett varumärke för platsen Vännäs. Den 16 maj ska vi äntligen få se resultatet av de arbete som gjorts i Vännäs!

Syftet med arbetet är att vi alla, kommun, föreningar, företag och medborgare, ska få inspiration, verktyg och material för att lättare kunna berätta om platsen och locka människor till Vännäs.

Ett platsvarumärke är inte detsamma som kommunorganisationens varumärke. Ett platsvarumärke ägs inte av någon och formas utifrån människorna som bor på platsen, vad som sägs om platsen, bilder, och det som händer på en plats.

Välkommen till en spännande morgon där vi ska lansera Vännäs nya platsvarumärke

Tid: 16 maj, klockan 07.30 - 09.00
Plats: Hotel Vännäs

Vi bjuder alla på frukost denna morgon!
Anmäl dig senast söndag 12 maj.

Anmälan är nu stängd, men du är välkommen att ta del av vår kvällsträff. Se Kvällsträffens evenemang i kalendern.