Kabel-tv

Anslut dig till Vannas.net Kabel-tv för att få ett rikt utbud till alla dina tv-apparater till ett lågt pris. Kabel-tv nätet finns i tätorterna Vännäs och Vännäsby, utanför tätort går det att ansluta till kabel-tv nätet men då via fiber, se länk nedan.

Det finns många fördelar med att ansluta sig till Vannas.net kabel-TV. Du behöver inte tänka på att skaffa ny utrustning varje gång en förändring sker i distributörernas utbud och krav på utrustning. Möjlighet till att skaffa Bredband via Kabel-TV finns när man är ansluten till kabel-tv nätet.

Installationspriser

  • Anslutningsavgift till Kabel-TV nätet är 5 000 kr
  • Återanslutningsavgift till Kabel-tv nätet kostar 1 200 kr

Vid installation av kabel-tv ansvarar kunden för grävning och återställning på egen tomt. Första uttaget ingår i anslutningsavgiften, önskas fler uttag installeras det mot extra kostnad. Du får räkna med en del kostnader i ditt hus som till exempel kabel, uttag och en del arbete (beroende på din egen arbetsinsats samt antalet uttag i huset).

Fastigheter som har närhet till fiber kan nekas inkoppling/återanslutning på det äldre kabel-tv nätet (som på långsikt kommer att avvecklas), samma TV-tjänster finns även via fiber.

Månadskostnad för grundutbudet är 148 kr/månad
(Bindningstid 3 månader)

Beställning/Överlåtelse/Återanslutning

Beställ nyanslutning av Kabel-tv (eller överlåtelse/återanslutning av befintlig Kabel-tv anslutning) digitalt via vår e-tjänst nedan.

Du kan även skriva ut avtalet (filen nedan) och skicka eller lämna den till oss.

Öppettider och adress till kontoret