Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Vårt erbjudande som arbetsgivare

Hos Vännäs kommun får du flera förmåner som anställd. Förutom att vi har ett aktivt arbetsmiljöarbete samt arbetar för ett nära ledarskap och korta beslutsvägar finns även mer konkreta förmåner att ta del av.

Individuell lön

Vi har individuell lönesättning där lönen utgår från ansvar, arbetets svårighetsgrad, kompetens och på vilket sätt du utför ditt arbete. Det innebär att du själv kan påverka din löneutveckling.

Flexibla arbetstider

I en del av våra verksamheter har du möjlighet till flexibel arbetstid.

Distansavtal

Vissa av våra verksamheter har du som anställd möjlighet till distansavtal som ger dig möjlighet att arbeta hemifrån två dagar per vecka.

Tjänstepension

Vännäs kommun betalar in pengar till din tjänstepension under hela din anställningstid. Skulle du vara frånvarande på grund av sjukdom eller föräldraledighet så fortsätter Vännäs kommun ändå att betala till din tjänstepension.

Friskvård

Vi erbjuder dig subventionerad friskvård och vi har avtal med flera träningsanläggningar.

Friskvårdsbidrag

I Vännäs kommun får du som är hel- eller deltidsanställd 1 500 kr i friskvårdsbidrag per år.

Semester

Som anställd hos oss har du 25 semesterdagar per år. Från och med 40 år har du 31 dagar och från 50 år har du 32 dagar. Är du timanställd har du rätt till semesterersättning som betalas ut tillsammans med timlönen.

Semesterväxling

I många av våra verksamheter har du har möjlighet att växla in årets semesterdagstillägg till extra lediga dagar. Du som inte har fyllt 40 år under semesteråret kan få fem extra lediga dagar, du som är 40 år eller äldre kan få sex extra lediga dagar.

Vi arbetar för ett nära ledarskap

I Vännäs kommun ska beslutsvägarna vara korta och vi uppmuntrar till delaktighet i frågor som berör verksamhetens utveckling.