Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Kollage från Vännäshandlarna

Föreningen Vännäshandlarna

Vännäshandlarnas ekonomiska förening vill stimulera handel och service inom kommunen. Allt vi gör är för att Vännäs ska vara en attraktiv plats att bo på såväl som att besöka.

Föreningen grundades oktober 2020. Föreningens syfte är att stimulera handel och service inom kommunen och samtidigt bredda samverkan mellan olika aktörer i Vännäs kommun. Genom event och olika arrangemang vill vi öka attraktiviteten och upplevelsen och på så vis ökar vi trivseln och värnar om den framtida utvecklingen i Vännäs.

Vännäshandlarna är en medlemsburen ekonomisk förening och medlemmarna består främst av handlare och företag verksamma inom handelsnära tjänster och service, lokala fastighetsägare och Vännäs kommun.

Föreningens arbete bygger på att tillsammans blir vi starkare! Ju fler vi blir, desto mer kan vi göra. Vår ambition är att du ska kunna sälja mer till fler, både till Vännäsbor och de som reser hit, så skapas också jobbtillfällen till oss som bor här och skatteintäkter som kan användas för hela samhället.

Läs mer om föreningen och bli medlem, på vannashandlarna.se Länk till annan webbplats.