Artikeln publicerades 25 januari 2024

AIL Fritidshem

Nu erbjuder Umeå universitet tillsammans med 18 skolhuvudmän, bland annat Vännäs, Grundlärarprogrammet fritidshem som arbetsintegrerad lärarutbildning (AIL Fritidshem). Det innebär att du under 4 år studerar samtidigt som du arbetar på en skola. Du som bli antagen och anställd får 4 års utbildning, möjlighet till lön under utbildningen, 50% arbete och 75% studier, distansutbildning med fysiska studier och mentor som stöd. Utbildningen och anställningen startar ht 2024.

Låter det intressant? Då är ett bra första steg att ta del av en av de digitala informationsträffar som erbjuds 7 och 8 februari, kl 16.30-17.30. Du hittar mer information och länk till informationsträffarna via umeå universitets hemsida: www.umu.se/ail Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

AIL Bild: Illustration: Ida Åberg https://www.umu.se/ail

AIL - Illustration: Ida Åberg