Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 16 oktober 2014

Pressmeddelande: Maria Öhgren blir tillförordnad gymnasiechef på Liljaskolan

Från och med 13 oktober 2014 till och med 30 juni 2015 får Liljaskolan i Vännäs en tillförordnad gymnasiechef. Maria Öhgren kommer närmast från en rektorstjänst i Robertsfors kommun och får nu det övergripande ansvaret för Liljaskolans medarbetare, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.

- Jag ser fram emot att vara tillförordnad gymnasiechef och vara med i den utveckling vi har framför oss. Det är en tuff uppgift, men en spännande sådan. Min förhoppning är att kunna förbättra kommunikationen på skolan med tydligare samverkan och ökad transparens, säger Maria Öhgren.

För mer information kontakta:
Maria Öhgren
Tillförordnad gymnasiechef
Tel: 070-699 15 52