Artikeln publicerades 25 november 2014

Pressmeddelande: Gemensam satsning på responsiva hemsidor

Under december månad får Vännäs, Vindeln, Bjurholm och Nordmalings kommuner responsiva hemsidor som anpassar sig efter den teknik besökarna har, exempelvis läsplatta eller mobiltelefon. Först ut är Vännäs kommun med lansering 1 december.

- Webbsatsningen är en anpassning efter hur dagens kommuninvånare och besökare använder webben, säger Vännäs Informatör Sofia Tjärnström. Många vill snabbt kunna få tillgång till öppettider eller annan information, gärna genom mobiltelefonen.

Kommunernas gemensamma design ska skapa igenkänning hos besökarna oavsett vilken webbplats de besöker. Webbsatsningen görs inom Umeåregionens Webbgrupp.

För mer information kontakta:
Sofia Tjärnström
Informatör, Vännäs kommun
Telefon: 0935-141 04

Vännäs kommun logotyp