Artikeln publicerades 8 oktober 2018

Pressmeddelande: Melina Karlsson – Vännäs vardagshjälte 2018

Runt om i Västerbotten finns vardagshjältar, eldsjälar, och volontärer vars frivilliga insatser bär upp civilsamhället och gör skillnad för ett stort antal medmänniskor. 2018 års vardagshjälte från Vännäs är Melina Karlsson.

En vardagshjälte kan vara en person från föreningslivet, en människa som ställer upp i olika sammanhang eller en person som får orten/bygden att leva upp. Det som förenar dem är deras starka personliga engagemang som är till nytta och glädje för många medmänniskor och för länet.

Länsstyrelsen har efter en nomineringsprocess utsett ett antal vardagshjältar från samtliga länets kommuner. Dessa personer firades på länsresidenset den 6 oktober med tal från landshövding Magdalena Andersson med bl a en lunch, tal blommor och diplom. Från Vännäs deltog Melina Karlsson, Vännäs vardagshjälte 2018, kommunstyrelsens ordförande Johan Söderling, S, och kommunchef Karolina Johansson.

Melina Karlsson, även känd som ”Poppinstanten”, är en positiv kraft i och för Vännäs, finns med i det som händer och ställer alltid upp för alla.

Foto: Johan Söderling
Källa: Länsstyrelsen Västerbotten

Melina Karlsson Poppins