Artikeln publicerades 19 oktober 2018

Tack för 25 år i Vännäs Kommun

Varje år uppmärksammas medarbetare som jobbat 25 år i kommunen. Årets firande ägde rum 19 oktober i samband en trerätterslunch på hotell Vännäs. 14 medarbetare från olika verksamheter i kommunen fick blommor och gratifikationsgåvor som de själva fått utse.

25 år i kommunen

Bakre raden fr vänster: Stefan Nygren, förskollärare, Krister Andersson-Lärare, Thure Carlsson-Lärare, Elisabeth Salomonsson-Boendehandledare, Inger Eriksson-Lärare

Främre raden fr vänster: Siv-Marie Nyman- Vårdbiträde, Inga-Lill Bergström-Specialpedagog, Ann-Christine Andersson-Löneadministratör, Margareta Norrman-Lärare, Camilla Hedström-Barnskötare, Lars-Åke Lindqvist-Vaktmästare, Per-Erik Lindqvist-Vaktmästare, Charlotta Lundgren-Boendehandledare.