Artikeln publicerades 22 maj 2019

Pressmeddelande: Ulrica Westerlund blir ny socialchef i Vännäs kommun

Rekryteringen av ny socialchef i Vännäs är nu klar. Ny socialchef blir Ulrica Westerlund som varit tillförordnad socialchef det senaste halvåret.

- Ulrica har den kompetens och erfarenhet som behövs för att tillsammans med medarbetarna fortsätta det omställningsarbete som påbörjats i vård och omsorgsförvaltningen. Jag ser fram emot vårt framtida samarbete där vi tillsammans ska arbeta för en verksamhet med hög kvalitét, säger Sonja Eriksson (S), ordförande i Vård- och omsorgsnämnden.

Ulrica Westerlund har jobbat i Vännäs sedan 2010, först som chef för boende för ensamkommande och från 2014 som biträdande socialchef.

- Det är ett fantastiskt jobb jag fått, säger Ulrica och fortsätter:

- Vård- och omsorgsförvaltningen är en arbetsplats full med framtidskraft. Här finns så många duktiga medarbetare som gör skillnad för människor i utsatta situationer. Tillsammans med dem vill jag fortsätta leda en verksamhet där vi med en helhetssyn och mod utför det uppdrag medborgarna i Vännäs gett oss, att erbjuda en trygg och säker livsmiljö med omsorg och utvecklingsmöjligheter i livets alla skeden.

Ulrica tillträder formellt uppdraget som socialchef den 22 maj 2019.

Ulrica Westerlund 2019