Artikeln publicerades 4 december 2019

Roger Westerberg blir ny räddningschef för Vännäs och Bjurholms kommuner

Roger Westerberg blir den som efterträder Conny Eriksson som räddningschef för Vännäs och Bjurholms kommuner. Roger som tidigare ägde Byggexperten i Vännäs har också arbetat i drygt 30 år i räddningstjänsten i Vännäs kommun, både som deltidsbrandman och som styrkeledare.

- Det känns spännande med den här nya utmaningen. Sedan tidigare vet jag hur arbetet kring utryckningen fungerar men det kommer även vara mycket nytt. Till exempel det som inte har med blåljusverksamhet att göra utan som är mer strategiskt arbete kring till exempel beredskapsfrågor, säger Roger.

Vidare kommer Roger även att ha uppdraget som RCB (Räddningschef i beredskap) i Vännäs-, Bjurholms- och även i Nordmalings kommun. Roger kommer att tillträda som räddningschef den 9 mars 2020.

Roger