Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 14 februari 2020

Jobba inom räddningstjänsten! - bli deltidsbrandman

Vännäs kommun söker dig som är intresserad av räddningstjänstens arbete. Arbetet innebär att förebygga, rädda och begränsa skada på liv, miljö och egendom. Du blir en viktig resurs för samhället och en tillgång för säkerhetsarbetet på din arbetsplats.

Att vara deltidsbrandman inom räddningstjänsten innebär att du har en annan huvudanställning men beredskap som brandman enligt särskilt schema, för närvarande var fjärde vecka och ska då vara tillgänglig dygnet runt för att träda in i din roll "när larmet går". Som nyanställd brandman blir du reserv i en grupp och hoppar in i beredskapen vid sjukdomar och ledigheter. Du deltar också i fortbildning och övningar som sker regelbundet inom kåren.

Är du nyfiken på vad tjänsten mer kan innebära? Läs mer här

Räddningstjänsten