Artikeln publicerades 27 april 2020

2020-04-27 Begränsad möjlighet till spontana besök på Medborgarhuset

Från och med den 27 april kommer kommunstyrelseförvaltningen att begränsa möjligheten till besök på Medborgarhuset som inte är bokade i förväg. Du kan fortfarande få stöd och svar på frågor, men kontakt ska främst ske via telefon, e-post eller via våra digitala tjänster.

Vännäs kommun vill hjälpa till att minska smittorisken och spridningen av covid-19. På grund av detta vill vi att möten ska vara bokade i förväg, antingen via telefon eller via e-post. Du ska fortfarande få det stöd och den hjälp du behöver.

Har du ett bokat ett besök eller ett möte?

Vänta gärna på entréplan så hämtar vi dig.

Så får du kontakt med oss

Via telefon:

Ring vår kommunväxel på tel. 0935-140 00. De kopplar dig vidare till rätt medarbetare.

Via e-post:

Skicka ett meddelande till vannas.kommun(at)vannas.se så kontaktar vi dig.

Tillsammans hjälps vi åt att bromsa smittan!