Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 22 september 2020

1 145 många jobb finns i de små företagen i Vännäs kommun...

... Det är 39 procent av samtliga jobb i kommunen och 78 procent av jobben i privatägda företag. Den stora majoriteten av småföretagen är ägarledda företag där ägaren både leder och arbetar i företaget. Nästan alla företag vill växa och därmed skapa fler jobbtillfällen.

Jobben som skapas i de privata företagen genererar inte bara inkomster till de anställda utan också skatteintäkter till vår gemensamma välfärd. 27 procent av skatteintäkterna i Vännäs kommun kommer från småföretagen och deras anställda vilket motsvarar: 109 miljoner kronor. Vi är stolta över Vännäs viktiga företag!

Läs mer om företagarfakta i Vännäs här Pdf, 2.6 MB, öppnas i nytt fönster.

Företagare