Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 15 december 2020

Pressmeddelande: Vännäsgalan 2021

Med de förutsättningar som nu råder blir det ingen Vännäsgala 2021. Detta har arrangörerna Företagarna och Vännäs kommun kommit överens om. Företagarna kommer att dela ut sitt pris Årets Företagare, för att lyfta och hylla pristagaren. Vännäs kommun kommer också att dela ut sitt pris, Vännäs kommuns näringslivspris.

Pandemins effekter gör att det svårt att planera en Vännäsgala i februari 2021. Även om restriktionerna lättar kommer människor att vara försiktiga med den här typen av tillställningar. Fokus för företagen ligger ännu mer än vanligt på att jobba i sina verksamheter. Detta ligger till grund för beslutet.

– Vi hade planer på att genomföra en digital gala och det hade varit intressant att se vad den kunnat bidra med, men Företagarna kände att det inte är rätt läge för det och vi respekterar såklart detta, säger Christin Westman, näringslivsutvecklare.

Vännäsgalan kommer att komma tillbaka, det intygar båda arrangörerna. I vilken tappning och hur det får tiden utvisa. Båda parterna är ense om att Vännäsgalans syfte att vara en mötesplats som vill inspirera, samt hylla och uppmärksamma företag, entreprenörer och ambassadörer i Vännäs fortfarande är viktigt.

– Detta är enbart ett temporärt beslut utifrån rådande situation, säger Emil Palm, Ordförande Företagarna i Vännäs.

Hur de andra organisationerna kommer att göra med priserna: årets företagande kvinna, årets mediepris och Vännäsambassadör är i dagsläget inget som arrangörerna har vetskap om.

Kontakt

Christin Westman
Näringslivsutvecklare i Vännäs kommun
Tel: 070-389 18 54

Emil Palm
Ordförande Företagarna Vännäs
Tel: 070-626 57 58