Artikeln publicerades 3 juni 2021

Vännäs kommun undertecknar Deklaration för en stark demokrati

Den svenska demokratin fyller 100 år i år och den är både värd att fira och utveckla. Som en del av detta skrev Vännäs kommunalråd Anna Frej idag under Deklaration för en stark demokrati tillsammans med Länsstyrelsen, Umeå Universitet och 10 andra kommuner från Västerbottens Län.

Deklaration för en stark demokrati har hittills skrivits under av 200 aktörer i Sverige, exempelvis kommuner och föreningar. Alla som skriver under deklarationen förbinder sig till att arbeta för att demokratin ska vara stark även i framtiden. Vännäs kommun har särskilt åtagit sig att förbättra kommunikationen med medborgarna.

Läs mer om deklarationen här (vardemokrati.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gemensamma underskrifter.

Gemensamma underskrifter.