Artikeln publicerades 14 juni 2021

Säkra besök på Vännäsbadet i sommar

Vi är glada att Vännäsbadet håller öppet i sommar och kan skänka lite svalka i värmen, dock behöver Vännäsbadet anpassa sin verksamhet till pandemilagen.

Vännäsbadet

Vännäsbadet går under de restriktioner som gäller för "butiker, gym och portanläggningar". Detta gäller för att vi ska kunna skapa säkra besök på badet i sommar (obs! Det kan ske ändringar i restriktionerna löpande. Håll dig uppdaterad om pandemilagen på krisinformation.se).

  • I badets reception, kiosk och omklädningsrum gäller max en person per 10 kvadratmeter. Kiosken är ombyggd för att två kunder ska kunna vistas där samtidigt. Följ informationen på de skyltar som finns uppsatta.
  • Ingen trängsel får förekomma. Det ska vara minst 1,5 meters avstånd mellan varje "mindre sällskap"/familj.
  • Vid symtom – stanna hemma.

På grund av restriktionen om en person per 10 kvadratmeter kan det bli svårt att använda omklädningsrummen på badet. Duscharna kommer att vara avstängda. Byt gärna om och duscha hemma innan ditt besök för att undvika trängsel.

Hjälp till att följa den uppsatta informationen så att badet får hålla öppet hela sommaren

Det är viktigt att du som besöker badet respekterar och följer skyltningen på anläggningen samt följer de grundläggande coronarestriktionerna. På så sätt hjälps vi åt att hålla Vännäsbadet öppet i sommar. Länsstyrelsen har ansvar för tillsyn i enlighet med Pandemilagen.

Gratis säsongskort till barn i årskurs 4-9

I sommar får alla barn i årskurs 4-9 gratis säsongskort på Vännäsbadet. Kom ihåg att detta kan innebär att det blir billigare för er som familj att köpa till entré för till exempel vuxen, än att köpa ett familjekort i år.

Läs mer på vannasbadcamping.se under Senaste nyheterna Länk till annan webbplats.

Avnjut en härlig simtur på morgonen: Mellan kl. 09.00-10.00 har Vännäsbadet öppet för morgonsim. Kicka igång din morgon och stärk kropp och själ med några härliga längder i bassängen. Välj att betala 70 kr per morgonsim eller lägg till 100 kr på ditt säsongskort.