Artikeln publicerades 6 maj 2022

Filippa samt en vy-bild över Vännäs

Pressmeddelande: Vännäs kommun lanserar podden Filippa upptäcker Vännäs

Under sex poddavsnitt a´10 minuter ska programledaren Filippa Rosenberg prata om livet Vännäs tillsammans med Vännäsentusiaster som alla brinner för sin plats.

Podden "Filippa upptäcker Vännäs" är en del i kampanjen Vännäs9000 där kommunen nu uppmanar till att fira det invånarrekord som blev nått i början av 2022.

– Podden är ett roligt och, för oss, ett nytt sätt att lyfta platsen Vännäs på. Alla som medverkar har varit positiva till initiativet och har verkligen gjort fina insatser i sina respektive avsnitt tillsammans med Filippa. Vi hoppas att varje del i podden ska bjuda på inspiration och "Vännäs-pepp", säger Emelie Höglander, näringslivsutvecklare mot turism och handel på Vännäs kommun.

Kommunen hoppas även på att engagera fler och lyfta det nya invånarrekordet på fler sätt under året.

– Vi har pratat länge om vad vi sa göra för att fira när vi når 9000 invånare, säger kommunikatör Sofia Tjärnström. Vi planerar och producerar flera digitala kampanjinsatser men nu hoppas vi på att engagera fler. Både fler kommunala verksamheter men också föreningar, ambassadörer eller andra aktörer som vill lyfta platsen.

Det första avsnittet

Lyssna på det första avsnittet "Lokala matfavoriter och mysiga miljöer" här (länken öppnar Spotify) Länk till annan webbplats.

Kontaktuppgifter:

Emelie Höglander
Tel: 0935-141 18
Skicka e-post till Emelie

Sofia Tjärnström
Tel: 0935-141 04
Skicka e-post till Sofia