Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 15 september 2022

Barn som spelar fotboll

Dags att söka pengar från Östen Berglunds ungdomsstiftelse!

Vill du skapa något kul för barn och ungdomar i Vännäs? Östen Berglunds ungdomsstiftelse delar årligen ut pengar till fritids- eller kulturverksamhet för barn och ungdomar under 20 år som bor i Vännäs kommun.

För att kunna få pengar ur stiftelsen för en eller flera aktiviteter kan man vara en förening som har eller som ska starta verksamhet för barn och ungdomar under 20 år. Även personer som inte är en förening kan söka om pengar, antingen kan flera personer göra det tillsammans eller så kan en enskild person söka om pengar för att göra verksamhet för några eller för flera barn och ungdomar.

Verksamheten kan handla om något som händer en gång eller flera gånger. Det finns pengar att söka både för större projekt och aktiviteter som kan göra fritiden roligare för barn och ungdomar i kommunen.

Verksamheten som pengarna ska gå till måste vara fri från alkohol, tobak, narkotika och doping.

Ansökan är öppen fram till och med 16 oktober.

Ansök via E-tjänst här Länk till annan webbplats.

För frågor, kontakta

Peter Lundström
Föreningsutvecklare
Skicka e-post till Peter
tel: 0935-14234

Fullständiga förutsättningar för mottagande av medel ur stiftelsen hänvisas att läsa gåvobrev inför ansökan. Information om stiftelsen, gåvobrev samt länk till ansökan hittar du via länken nedan.