Artikeln publicerades 14 mars 2023

Vännäs centrum

Vi söker vikarier till sommaren 2023

Just nu söker vi sommarvikarier. Passa på att skaffa dig arbetslivserfarenhet från omsorgen, skolan eller inom parkskötsel.

Läs mer, klicka dig vidare och ansök till något av våra sommarvikariat nedan.

Kvinna och äldre dam

Sommar- och timvikarier inom vård och omsorg

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor i behov av stöd och som vill vara med och göra skillnad. Vännäs kommun erbjuder en arbetsplats där du är delaktig i ett meningsfullt arbete. Du kommer att få ett arbete som är omväxlande, utvecklande och lärorikt. Sista ansökningsdag 25/6.

Läs mer och ansök om sommarvikariat inom vården Länk till annan webbplats.

Sjuksköterska, sommarvikariat

Vi söker en vikarierande sjuksköterska under sommaren, till vår sjuksköterskegrupp. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor inom äldreomsorgens särskilda boenden, korttidsvistelse, ordinärt boende, LSS-omsorg och socialpsykiatri. Arbetar du minst 4 veckor sammanhängande på heltid under perioden 19 juni-13 augusti erbjuds du en bonusersättning på 2.500 kr extra per vecka. Sista ansökningsdag 31/3.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, och ansök här Länk till annan webbplats.

Sommarjobba med service i ett vård- och omsorgsboende

Är du intresserad av att få en första arbetslivserfarenhet? I Vännäs kommun söker vi dig som är född 2006 eller tidigare och vill arbeta med de uppgifter som finns på ett vård- och omsorgsboende, men som inte främst är omvårdande. Genom att komplettera arbetet på boendena med detta uppdrag ger vi bättre förutsättningar för omvårdnadspersonalen att fokusera på sitt uppdrag. Sista ansökningsdag 31/5.

Läs mer om serviceuppdraget och ansök här Länk till annan webbplats.

Är du pensionär och söker ett meningsfullt uppdrag?

I Vännäs kommun söker vi dig som är pensionerad och vill arbeta extra på ett äldre- eller LSS-boende. Du har själv goda möjligheter att bestämma omfattningen för ditt uppdrag. När du börjar kommer du att få inskolning av vår omvårdnadspersonal. Sista ansökningsdag 31/5.

Läs mer om uppdraget och ansök här Länk till annan webbplats.

Flicka klättrar i träd

Semestervikarier till sommaröppen verksamhet, barn och utbildning

Vi söker semestervikarier till sommaröppen verksamhet för barn i åldern 1-12 år på förskolan Myran under veckorna 27-31. Du bör ha ett stort intresse för att jobba med barn och ungdomar, ha hög social kompetens, vara flexibel samt van att ta egna initiativ. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet. Sista ansökningsdag 20/3.

Läs mer och ansök till sommaröppen verksamhet Länk till annan webbplats.

Gator och parker

Feriehandledare till gator och parker

Vännäs kommun erbjuder olika sorters feriearbete för ungdomarna som gått ut årskurs 9 i kommunen. Parkarbetet innebär bland annat gräsklippning, krattning och övrig skötsel av grönytor, lekplatser, målning, badplatser osv. Ungdomarna är en viktig del för att skapa ett finare, trivsammare och tryggare Vännäs. Vi söker nu en handledare för de ungdomar som kommer ha feriearbete inom park. Sista ansökningsdag 31/3.

Läs mer om arbetet som feriehandledare och ansök Länk till annan webbplats.

Sommarjobb gräsklippning, park

Vi söker nu 5 st sommarjobbare till parkverksamheten. Du kommer i huvudsakligen att arbeta med underhåll och skötsel av Park och grönområden. Anställningen kommer i huvudsak att vara klippning av grönytor inom Vännäs och Vännäsby men övriga arbeten kan också vara aktuella. Sista ansökningsdag 31/3.

Läs mer om sommarjobbet och ansök Länk till annan webbplats.

Sommarjobb trimning, park

Vi söker nu 2 st sommarjobbare till parkverksamheten. Du kommer i huvudsakligen att arbeta med underhåll och skötsel av Park och grönområden. Anställningen kommer i huvudsak att vara trimning och klippning av grönytor vid fastigheter inom Vännäs och Vännäsby men övriga arbeten kan också komma ifråga. Du kommer att täcka upp som handledare för ferieanställda vid behov. Sista ansökningsdag 31/3.

Läs mer om sommarjobbet och ansök här Länk till annan webbplats.