Artikeln publicerades 27 mars 2023

Montage: Mattias Forsström samt fasaden på byggnaden till Vännäs fastigheter

Pressmeddelande: Mattias Forsström blir ny VD för Vännäs Fastigheter AB

Den 21 augusti tillträder Mattias Forsström som ny VD för det kommunala bolaget Vännäs Fastigheter AB. Mattias är utbildad civilekonom, har arbetat hos Balticgruppen och kommer närmast från ett uppdrag som förvaltningschef på fastighetsbolaget Lerstenen i Umeå.

– Det känns fantastiskt roligt att jag fått förtroendet att leda Vännäs Fastigheters fortsatta utvecklingsresa tillsammans med bolagets medarbetare. Jag har med mig många års erfarenhet från fastighetsbranschen som jag hoppas, tillsammans med min breda kunskap, kommer bidra till verksamhetens fortsatta framgångar och utvecklingen i Vännäs kommun, säger Mattias.

På fritiden är aktiviteter med familjen, friluftsliv, snickeriprojekt och träning det som står högst på Mattias Forsströms agenda. Han har dessutom ett förflutet som ishockeyspelare i Vännäs Hockey.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Mattias och ser fram emot att arbeta tillsammans med honom i Vännäs Fastigheter. Bolaget har varit en nyckel för tillväxt i kommunen och vi är övertygade om att Mattias är rätt person för uppdraget, säger kommunalråd Anna Frej (S) styrelseordförande för Vännäs fastigheter.

Kontaktuppgifter

Anna Frej (S)
Styrelseordförande för Vännäs fastigheter
Tel: 0935-141 01
Skicka e-post till Anna