Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 17 april 2023

Politiker som avtackades under måndagen.

Avtackades under dagen: (från vänster) Ingemar Helgesson, Lissie Eklund, Signild Norrman, Leif Åhman och Damas Rusaraganya.

Avtackning av förtroendevalda från förra mandatperioden

Under Kommunfullmäktiges sammanträde den 17 april blev de förtroendevalda, som avslutat sitt politiska uppdrag från föregående mandatperiod, avtackade.

Totalt avtackade Kommunfullmäktige 45 personer varav några deltog vid sammanträdet. De förtroendevalda har haft politiska uppdrag för Vännäs kommun i allt från 1 år till 52 år.

Tack för ert engagemang för Vännäs kommun!

Ola Dahlgren, Bertil Burén, Leif Åhman, Ingemar Helgesson, Sixten Jonsson, Anders Lennartsson, Signild Norrman, Nils-Göran Ericsson, Monica Wahlström, Susanne Bygdén, Thore Lundgren, Sonja Eriksson, Leif Eriksson, Roland Folkesson, Damas Rusaraganya, Emma Widmark, Hans Granberg, Lissie Eklund, Marianne Sandström, Eva Willebrand, Jörgen Nilsson, Anna-Lena Wester, Annelie Moström, Jerry Pehrsson, Ferdrik Sandin, Linda Unge, Anders R Nilsson, Bitte Torbjörnsdotter, Bo Nilsson, Anders Wonkavaara, Bertil Kohl, Henrik Strömberg, Michael Björk, Gustav Essebro, Mattias Eriksson, Vida Pournoori, Elisabeth Mach, Hans Nygren, Olov Angeria, Tomas Burström, Daniel Göransson, LottaKarin Trysberg, Martin Jonsson, Ailen Andersson, Maria Palm.