Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 1 juni 2023

Liljaskolan

Liljaskolan bjuder in till branschmässa 2023, boka din plats

Det är äntligen dags för en repris av förra årets succé – boka den 28 september 2023 redan nu då Liljaskolan bjuder in dig som företagare till årets branschdag.

Mässan är tänkt att vara en dag i branschens anda där du som är företagare får en chans att inspirera ungdomar till yrkeslivet, men också en dag för er att nå ut till den kommande generationen av arbetskraft. Förra året hade mässan besök av cirka 60 olika företag och drygt 500 ungdomar från Liljaskolan, Hammarskolan, Castorskolan och Artedieskolan.

Nytt för i år!

Under branschdagen kommer Liljaskolan att hålla i en nätverkslunch där ni som företagare får en chans att mingla med varandra under uppstyrda förhållanden. Förhoppningen med minglet är att skapa förutsättningar som kan leda till nya kontakter, affärsmöjligheter och inspiration för er verksamhet. En dag ni helt enkelt inte vill missa!

Denna dag är helt gratis för er som företagare och självklart bjuder arrangörerna på lunch, fika och kaffe. Datumet är spikat till den 28 september och upplägget planeras för fullt i detta nu. Ni kan förvänta er att vara på plats mellan ca 8:00-14:30 och vi rekommenderar att hålla i någon form av aktivitet för att locka ungdomarna till just er.

Anmälan

Anmäl ert företag eller organisation i anmälningsformuläret som du kommer till via länken nedan. Tillsammans skapar vi ett inspirerande tillfälle och en mässa full av framtidstro för dagens ungdomar!

Till anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Har ni frågor om upplägget?

Kontakta Amelie Näslund på Liljaskolan via e-post eller telefon.

Skicka e-post till Amelie
Tel:
070-850 65 24