Artikeln publicerades 4 juli 2023

Länstrafikens logotyp

Ändrade körvägar för busstrafiken under Vännäsdagarna

Viktig information till dig som åker buss till/från Umevägen. Under Vännäsdagarna från fredag 7 juli kl. 06.00 till och med. söndag 9 juli kl. 20.00 gäller ändrade körvägar för bussarna till och från Vännäs. 

Linje 14, 15 och 55

Bussarna kör till/från Vännäs Resecentrum via Thulegatan – Långgatan – Umevägen.
Linje 15 och 55 turer som startar/slutar på Vännäs C passerar inte hållplats Umevägen vid restaurang Banhoa. Resenärer hänvisas istället till hållplats Vännäs resecentrum eller hållplats Umevägen 2, se karta.

Linje 63

Påverkas inte.

Vid frågor om busstrafiken

Vänligen kontakta Länstrafikens reseinfo: 0771 – 100 110, eller besök tabussen.nu Länk till annan webbplats.

Karta över busstrafiken