Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 7 september 2023

Tonåring

Kom och var med på gruppträffarna Älskade förbannade tonåring

Älskade förbannade tonåring är gruppträffar som vänder sig till föräldrar med barn som snart kommer in i tonåren eller som redan är i tonåren. Älskade förbannade tonåring består av fyra träffar, samt en femte uppföljningsträff.

Passar för dig med barn i åldern 12-17 år

Många föräldrar känner sig vilsna under denna period och ofta tror man att då tonårstiden kommer har man gjort sitt. Men så är det verkligen inte. Under tonårstiden är föräldrarna viktigare än någonsin. Tonårstiden är en period då man kan fördjupa och stärka relationen med sitt barn.

Föräldraträffarna utgår ifrån boken med samma namn och syftar till att stärka relationen mellan tonåring och föräldrar. Innehållet utgår från forskning om tonåringens utveckling, samt FN:s barnkonvention.

Kom och var med!

Tid och datum

Onsdagar kl. 18.00-20.30

  • 27 september
  • 11 oktober
  • 25 oktober
  • 8 november
  • Återträff 22 november

Lokal

Fritidsgården Ikaros
Vegagatan 14, i Vännäs

Kontakt och anmälan

Maria Sandström och Angelie Persson.
Skicka e-post till oss här gällande dessa gruppträffar

Vill du veta mer om våra övriga träffar?

I Vännäs kommun erbjuder vi träffar inom tre olika områden: Alla barn i centrum (ABC), Älskade förbannade tonåring samt Föräldraskap i Sverige. Inom kort kommer datum för de övriga träffarna. Håll utkik, läs mer och anmäl dig via vannas.se/foralder!

Gå direkt till informationen här