Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 20 december 2023

Storyspot reklambild

Nu finns tre historiska berättelser om Vännäs att lyssna på via Storyspot 

Via den kostnadsfria appen Storyspot kan du lyssna på flera olika berättelser om Vännäs. Nytt inför vintern är tre historiska berättelser om: Spölandskatastrofen, om Vännäspojkarna som försvinner på Kvarken och om Rieck-Müllerska familjen i Villa Fagerli.

Varför inte passa på att lyssna under en vinterpromenad? Eller kryp ihop och värm dig under en filt i sällskap av våra berättelser från Vännäs. Varje berättelse är knuten till en plats på kartan i Storyspot.

Ladda hem storyspot här

Tillåt appen att använda telefonens gps. Sök efter platserna på kartan eller skriv ”Vännäs” i Sökrutan.