Artikeln publicerades 16 januari 2024

Kaffekopp och en person som skriver på en dator

Mötesplats för samvaro eller stöd

Vill du träffa och umgås med andra människor eller behöver du kanske hjälp med något? Då är du välkommen till Arbetsmarknad- och integrationsavdelningens och Jobbstegets mötesplats!

Mötesplatsen är en plats där du kan finna social samvaro med andra. Du kanske har fått ett meddelande från en myndighet som du behöver få hjälp att reda ut? Du kanske vill ha hjälp med rapporteringen till Arbetsförmedlingen? Eller vill du kanske prata en stund och spela ett parti biljard eller kort.

Mötesplatsen bemannas av arbetskonsulenter från Arbetsmarknad- och integrationsavdelningen, Jobbsteget och Stödteamet. Man behöver inte anmäla sig och det är öppet för alla. Det bjuds även på kaffe eller te och kaka.

Plats: Fritidsgården Ikaros på Vegagatan 14

Tid: Varje tisdag kl. 13-16.

Varmt välkomna önskar Arbetsmarknad- och integrationsavdelningen och Jobbsteget!