Artikeln publicerades 13 februari 2024

Rallybil som sladdar genom snö

Vännäs kommun är stolt sponsor av Rally VM 2024!

Vännäs kommun är stolt sponsor av VM-evenemanget Rally Sweden som pågår 15-18 februari. Välkommen ut till Vännäs centrum den 17 februari och njut av evenemanget via storbildsskärm från vårt nya centrumtorg.

Två av rallyts sträckor, Vännäs 1 och 2, kommer köras under lördagen den 17 februari. Samma dag arrangerar föreningen Vännäshandlarna familjeaktiviteter i Vännäs centrum.

– Vännäs är en kommun med många motorintresserade och en engagerad motorklubb och därför är det extra roligt att kunna bidra i ett sådant här evenemang. Det blir en riktig folkfest och skapar mycket liv och rörelse i samhället, säger kommunchef Karolina Johansson.

Rally-VM är även ett viktigt arrangemang för Vännäs kommun som plats. Det ger möjlighet för fler människor att upptäcka Vännäs genom rallyt och dessutom få chans att ta del av det lokala utbudet som finns här.

För mer information om aktiviteterna i centrum, besök visitvannas.se! Länk till annan webbplats.