Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 6 juni 2024

Konst i tunnel

Namnge gång- och cykeltunneln i centrum

Under 2024 har Vännäs kommun jobbat med att ta fram konstverk tillsammans med Vännäs barn och unga för att utsmycka tunneln. Tavlorna sitter nu på plats och tunneln är invigd, du har nu chansen att vara med och namnge tunneln.

Konst i tunneln

Konst i tunneln är en del av projektet "Färglägg Vännäs" som syftar till att skapa ett tryggare och attraktivare centrum i Vännäs. Under våren 2024 har Vännäs kommun tillsammans med Jessica Arevärn hållit skapande workshops med barnen på förskolan Lägret och en klass 8 från Hammarskolan. Barnen har skapat bilder av saker, figurer och platser de tycker om, som Jessica Arevärn sedan använt som underlag för konstverket i gång- och cykeltunneln till lägerområdet.

Namnge tunneln

Du har nu chansen att vara med och namnge tunneln i centrum. Skicka in ditt namnförslag senast den 16 augusti 2024. Var med och sätt din prägel på vår kommun.

Här kan du skicka in ditt förslag

Länk till enkäten Länk till annan webbplats.

Kontaktperson

Emelie Högander
Plats- och näringslivssutvecklare
Skicka e-post till Emelie