Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Artikeln publicerades 24 juni 2024

Gym

Tillfälligt utegym vid Vännäs fritidområde

Under sommaren kommer det finnas ett tillfällgt utegym vid Vännäs fritidsområde.

Utegymmet kommer att finnas på plats mellan den 26 juni och den 31 juli. Detta utegym är en del av Global User Study i samverkan med Omnigym, en omfattande studie som syftar till att förbättra och utveckla framtidens träningsredskap för utomhusbruk.

Utegymmet består av nio avancerade maskiner som kommer att vara tillgängliga för allmänheten. Dessa maskiner erbjuder justerbara vikter, vilket gör det möjligt för fler att utnyttja gymmet och få en individanpassad och mer dynamisk träningsupplevelse. Varje maskin är dessutom utrustad med sensorer som samlar in data om användningen, vilket kommer att bidra till forskningen och utvecklingen av framtida träningsredskap.

Välkommen att besöka utegymmet, prova maskinerna och delta i en global studie genom att dela dina åsikter i en enkätundersökning. Feedback från användarna är av stor betydelse för att kunna förbättra och anpassa framtidens utegym efter allmänhetens behov och önskemål.

Invigning och start av utegymmet
Tid: 26 juni, kl.12:00 - 13:00
Plats: Vännäs fritidsområde

Ingen anmälan krävs.

Här finns länk till enkäten. Länk till annan webbplats.