Artikeln publicerades 8 april 2021

Viktig information om coronaviruset och vaccinationen!

På vannas.se/corona samlar vi information om hanteringen av coronapandemin, råden och restriktionerna, vaccinering med mera.

Till vannas.se/corona

Om vaccinen mot covid-19

Vaccineringen mot covid-19 pågår och intresset för vaccinerna är stort. Tyvärr cirkulerar olika missuppfattningar, myter och ren desinformation om vaccinerna, vilket medför en onödig risk för missförstånd och oro hos många. Läkemedelsverket har tagit fram följande information för att förklara och bemöta olika påståenden.

Läs mer på Läkemedelsverkets hemsida härlänk till annan webbplats

 

Aktuellt om Covid-19

Om kommunens beredskap

Vännäs kommun samverkar med länets krisberedskapsaktörer i hanteringen av coronapandemin. Vi, kommuner, myndigheter och trossamfund, arbetar tillsammans för att bromsa smittan i Västerbotten. Vårt mål är att på lång sikt skapa uthållighet i samhället.