Just nu har vi inga pågående driftstörningar
Just nu har vi inga pågående driftstörningar

Boka lokal eller anläggning

Sök och boka lediga tider

Välkommen till Vännäs kommuns lokalbokningssida. Här kan du som privatperson, förening eller företag söka och boka lediga tider i kommunens tillgängliga lokaler.

Alla lokaler kan inte bokas via systemet, kontakta i detta fall kommunens lokalbokning för bokningsförfrågan. Tänk på att bokningen inte är giltig förrän du fått en bokningsbekräftelse.

För vissa bokningar krävs tagg för att ta sig in i kommunens lokaler, denna kvitteras ut i receptionen på medborgarhuset, minst 2 arbetsdagar före bokad tid. Information om vad som gäller för din bokade lokal erhålls i bokningsbekräftelse.

Vad kostar det?

Under vår sida för sammanställda taxor/avgifter hittar du taxor för hyra av lokaler och material.

Till informationen om taxor

Bra att veta om bokningar och frågor

 • För att boka en lokal krävs registrering i vårt lokalbokningssystem, E-serve. Information om registrering finns i menyn nedan.
 • Bokningen är accepterad först när du erhållt en bokningsbekräftelse, kontakta lokalbokningen om du inte fått bekräftelse.
 • Vardagar är skolan hyresgäst av kommunens idrottshallar 08.00-17.00. Vid skollov finns det möjlighet att boka vissa idrottshallar.
 • Tagg/nycklar till lokalerna kvitteras ut i kommunens reception om inte annat anges i bokningsbekräftelse. Dessa återlämnas så snart som möjligt efter bokat tillfälle.
 • Passage vid enstaka bokningar i kommunens idrottshallar görs med en tillfällig kod som skickas med bokningsbekräftelsen. Koden är giltig 20 minuter före och efter den bokade tiden.
 • Om problem uppstår vid inpassering kontakta jourtelefon, 070-614 24 25
 • Vid frågor och funderingar kring bokning, vänligen kontakta kommunens lokalbokning.

Skicka e-post till lokalbokningen här

Så registrerar du dig i e-serve för att boka lokal

  1. Gå till sidan https://prod.e-srv.se/ Länk till annan webbplats.
  2. Klicka på knappen Logga in
  3. Klicka på texten Registrera dig här
  4. Fyll i alla uppgifter, bocka i rutan att du accepterar användarvillkoren och klicka på ”skapa konto”.

  Ett mail med en aktiveringslänk är nu skickat till den mailadress du uppgav på registreringen. Öppna mailet och klicka på aktivera konto. OBS! ibland kan detta aktiveringsmail hamna i skräpposten.

  När aktiveringen är gjord kan du nu logga in med din e-post adress och det valda lösenordet, för att boka/avboka lokal.