Boka och avboka lokal/anläggning

Sök och boka lediga tider

Välkommen till Vännäs kommuns lokalbokningssida. Här kan du som privatperson, förening eller företag söka och boka lediga tider i kommunens tillgängliga lokaler.

Alla lokaler kan inte bokas via systemet, kontakta i detta fall kommunens lokalbokning för bokningsförfrågan. Tänk på att bokningen inte är giltig förrän du fått en bokningsbekräftelse. Det krävs oftast tagg för att ta sig in i kommunens lokaler, denna kvitteras ut i receptionen på medborgarhuset, minst 2 arbetsdagar före bokad tid

Vad kostar det?

Under vår sida för sammanställda taxor/avgifter hittar du taxor för hyra av lokaler och material.

Till informationen om taxor

För frågor om bokning

Vid övriga frågor och funderingar kring bokning, vänligen kontakta kommunens lokalbokning.

Skicka e-post till lokalbokningen här

Så registrerar du dig i e-serve för att boka lokal

1. Gå till sidan https://prod.e-srv.se/ Länk till annan webbplats.
    2. Klicka på knappen Logga in
    3. Klicka på texten Registrera dig här
    4. Fyll i alla uppgifter, bocka i rutan att du accepterar användarvillkoren och klicka på ”skapa konto”.

Ett mail med en aktiveringslänk är nu skickat till den mailadress du uppgav på registreringen. Öppna mailet och klicka på aktivera konto. OBS! ibland kan detta aktiveringsmail hamna i skräpposten.

När aktiveringen är gjord kan du nu logga in med din e-post adress och det valda lösenordet, för att boka/avboka lokal.