Boka och avboka lokal/anläggning

Sök och boka lediga tider

Lokalbokningssystemet har för närvarande driftproblem, under tiden ber vi er skicka bokningsförfrågningar till lokalbokningen så återkopplar vi direkt programmet är i drift.

I e-serve kan du söka tider på de anläggningar eller i de lokaler du är intresserad av. Längre ner på sidan hittar du kommunens bokningsbara lokaler, ni kan också följa denna länk app.e-serve.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att få sidan i eget fönster.

För att boka tider i kommunens lokaler behöver man registrera sig i bokningstjänsten. Detta gör man under fliken logga in och sedan väljer man registrera dig här. Följ sedan anvisningarna, ett aktiveringsmail skickas sedan till er e-post, därfter är det möjligt att boka och betala er lokalbokning.

OBSERVERA att det krävs tagg för att ta sig in i kommunens lokaler, denna kvitteras ut i receptionen på medborgarhuset, 2 arbetsdagar för bokad tid.

Vad kostar det?

Under vår sida för sammanställda taxor/avgifter hittar du taxor för hyra av lokaler och material.
Till informationen om taxor

Frågor om bokning

Vid övriga frågor och funderingar kring bokning, vänligen kontakta kommunens föreningsutvecklare via kommunväxeln.