Hallar och allmänhetens tider

På denna sida hittar du information om vilka hallar och anläggningar som finns i kommunen. Du hittar även information om tider som finns tillgängliga för allmänheten. I länklistan hittar du även samlingslokaler som inte är kommunala.

Under allmänhetens tider får vem som helst besöka våra anläggningar utan att boka tid. Ledarledd verksamhet är inte tillåtet.

Allmänhetens tider och coronapandemin

På grund av coronapandemin kan Vännäs kommun inte ansvara/hålla öppet för aktiviteten "allmänhetens tider i hallarna" just nu. Kontakta respektive förening om du vill nyttja en anläggning en viss tid, på eget bevåg.

Vännäs Ishall

Vännäs ishall ligger vid fritidsområdet i Vännäs. Ishallen nyttjas dagtid under säsong av kommunens skolor. Kvällar och helger används ishallen i huvudsak av Vännäs Hockey Club. Ishallen kallas även för Isladan.

I Vännäs ishall kan du få hjälp med skridskoslipning, bokning av istider samt boka tider i konferensrummet.

Från v. 11 till juli finns ingen is, men du som är intresserad av att ordna utställningar, konserter, danser med mera i ishallen. Kontakta personalen för information och bokning.

Allmänhetens åkning i ishallen, start vecka 40!

  • Fredag 14.30-15.50, puckfritt
  • Söndag 10.00-11.30, puckfritt

Ombyte sker på läktarens kortsida.

Fortsätt att följa rådande restriktioner!

Kontakt/vaktmästare

Tel: 0935-141 78 (dagtid måndag-fredag)

Vännäs Ridcenter

Vännäs Ridcenter finns på Norrmalm 2,5 km från Vännäs centrum. Vid anläggningen finns ridskolestall, gästhagar, två ridhus, teorisalar, klubbstuga med cafeteria och övernattningsmöjligheter.

Allmänhetens ridning

-

Till Vännäs Ryttarförenings webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hammarhallen

Hammarhallen är kommunens matcharena för volleyboll, innebandy, badminton, handboll och basket. I hallen finns ridåvägg och en mindre läktare.

I anslutning till hallen som är 20 x 40 x 7 m finns en mindre gymnastiksal med måtten 10 x 22 x 6 m. Hallarna nyttjas dagtid under vardagar av skolan. I Hammarhallen finns även ett sammanträdesrum / cafeteria där hyresgästerna ordnar fika vid olika arrangemang.

Allmänhetens badminton i Hammarhallen

Spöland Vännäs IF ansvarar för allmänhetens badminton i Hammarhallen.

Tväråbäcks idrottshall

Tväråbäcks idrottshall i Byarnas Hus är lämplig för aktiviteter som innebandy (sarg finns), badminton, volleyboll med mera. Enstaka tider samt säsongsabonnemang finns att hyra.

Vill du boka Tväråbäcks idrottshall?
Kontaktperson är Linda Stenberg. Du når henne på tel. 070-668 44 23.

Via tvarabacksbygden.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och fliken Byarnas hus, kan du hitta uthyrningsregler, kostnader, uthyrningsschema med mera.

Vegsakolans gymnastiksal

Gymnastiksalen på Vegaskolan uthyres kvällar och helger till föreningslivet.

Liljahallen och Vännäsbyhallen

Liljahallen och Vännäsbyhallen är idrottshallar 20 x 40 x 7 m utan läktare, hallarna nyttjas vardagar dagtid av skolan och kvällar och helger av föreningslivet.

Omklädning Liljahallen

På Vännäs Läger finns Liljahallen som under skidsäsongen är öppen för dusch, bastu och omklädning på helgen.

Hallens öppettider är:
Lördag-Söndag 10.00-16.00

OBS. Under rådande situation med anledning av Covid-19 hålls omklädningsrummen stängda tillsvidare.

Samlingslokaler som inte är kommunala

Det finns ytterligare ett antal samlingslokaler i kommunen som är möjliga att hyra men som inte är kommunala. Du bokar dem genom att kontakta den som är ansvarig för lokalen. Klicka på listan nedan för att se vilka det är.