Välkommen till Vännäsgalan 2017, 24 februari

Lyssna

Varmt välkommen till Vännäsgalan - årets bästa arrangemang för att mötas, utvecklas och glädjas. Årets tema är framtid. Under en spännande eftermiddag får du ta del av tankar kring samhällets utveckling, en förändrad arbetsmarknad och framtiden för Vännäs.

kl. 12.00-13.00
Mingel i Medborgarhusets festsal, våning 6
Kom och nätverka! Träffa deltagare och sponsorer innan föreläsningarna börjar. 

kl. 13.10 Eftermiddagen fortsätter i Medborgarhusets biosalong

Moderator: Sverker Olofsson
Sverker Olofsson är journalist och egenföretagare. De flesta känner honom som den vassa och utmanande programledaren i programmet Plus i SVT. Sverker har bland annat vunnit Publicistklubbens stora pris (2003 och Lukas Bonniers Stora Journalistpris (2009). Sverker guidar oss genom dagen in i framtiden.

Eftermiddagens föreläsare


Vännäs i Sverige och i världen – så förutser vi samhällsförändringarna
Troed Troedsson, Framtidsanalytiker, författare och föreläsare

Hur kommer Vännäs att se ut om 10, 20 eller 30 år? Troed Troedsson föreläser om den ökade globaliseringen och hur den påverkar samhället i stort. Föreläsningen beskriver dels hur omvärlden utanför våra organisationer kommer att förändras de kommande årtiondena och vad vi behöver göra för att vara fortsatt framgångsrika även efter en sådan förändring.

Läs mer om Troeds föreläsning på ämnet Omvärld & framtid på: troed.com (länk, öppnas i ny flik) 

 


Lär dig ledarskapets hemligheter av en av Sveriges populäraste arbetsgivare – IKEA
Mari Gustafsson, butikschef IKEA Umeå

Mari Gustafsson föreläser om rekrytering och ledarskap inom IKEA och hur de ser på mångfald. Hur ser en vinnande rekryteringsstrategi ut och hur skapar vi arbetstillfällen för alla? Vi får även ta del av hur Mari ser på samverkan med handeln i Västerbotten och Vännäs.

 


Samtal om framtiden
Dagen avrundas med en samtalspanel om Vännäs tillväxt och framtid.

Avslut kl. 16.30

 

Galamiddag på Hotel Vännäs

Vännäsgalan fortsätter på Hotel Vännäs. Trerätters galamiddag med underhållning av Jakob Öqvist och utdelning av företagspriser. Kvällen inleds med bubbel och mingel på hotellet kl. 18.30. Information om biljetter kommer inom kort.

 

Om Vännäsgalan
Vi hoppas att du som är ledare, arbetsgivare, medarbetare, medborgare kommer att kunna hitta guldkorn under eftermiddagen som du har nytta av i arbetslivet. Vännäsgalan är ett utmärkt tillfälle att nätverka, träffa affärskontakter och lägga en grund för nya samarbeten. Varmt välkomna till en dag i framtidens tecken. Föreläsningarna är kostnadsfria och öppna för alla.

Vännäsgalan syftar till att främja företagande och entreprenörskap och stärka relationerna mellan det privata och offentliga näringslivet.