Artikeln publicerades 5 april 2019

Pressmeddelande: Wendenes AB överens med Besikta Bilprovning, öppnar i Vännäsby, Västerbotten

Det är fastighetsbolaget Wendenes AB som står för lokalerna när Besikta Bilprovning nu etablerar sig i Vännäsby. Bilprovningen öppnar på Företagsvägen 15 och planen är att portarna slås upp efter sommaren.

- Vi har under ett års tid kämpat med att försöka få hit en bilprovning och vi är supernöjda med att Besikta vill etablera sig i regionen. Idag finns Besiktas två nordligaste stationer i Ockelbo och Gävle så med deras etablering i Västerbotten vidgar de sitt stationsnät norrut med besked. Etableringen utvecklar regionens samhällsservice då stationen inte bara är lättillgänglig för fordonsägare i Vännäs utan även för de närliggande kommunerna Vindeln och Bjurholm. Detta går hand i hand med Wendenes syfte, att med sina lokaler utveckla näringslivet i Vännäs kommun, säger Per Lundqvist, VD, Wendenes AB.

Besikta bilprovning erbjuder, med kunden i fokus, besiktning av de flesta typer av fordon, från personbil, MC och husvagn till tunga fordon som lastbil, buss och släp.

Kontakt:
Per Lundqvist
Verkställande direktör
Wendenes AB
per.lundqvist@vannas.se
072-519 44 91

Wendenes AB bildades 1 maj 2017 och är delägt mellan Vännäs Fastigheter AB och Kaj Johansson Gruppen AB. Bolaget är inriktat på att utveckla Vännäs kommuns näringsliv genom att erbjuda kommersiella lokaler. Idag äger Wendenes AB tre fastigheter.