Artikeln publicerades 29 april 2020

2020-04-29 Information kring din matlådeleverans

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att du som är 70 år eller äldre begränsar dina nära kontakter och stannar hemma så mycket som möjligt under en tid framöver för att undvika att bli smittad. Den nya virussjukdomen covid-19 har utvecklats till en pandemi och sprids nu i Sverige. Du som är 70 år eller äldre tillhör en riskgrupp.

För att begränsa nära kontakter och för att värna vår chaufför kommer vi nu att leverera din matlåda till dörren och inte komma in hemma hos dig. Chauffören kommer att ringa på och lämna din matlåda utanför dörren. Leveransen sker mellan 8.00-10.00 de dagar du har matdistribution.

Med vänlig hälsning

Emma Karlsson
Kostchef
Vännäs kommun
Kommunstyrelseförvaltningen
Kostavdelningen
Tel: 0935-145 98